Za vikend se igra 13. Velika nagrada Pazina, tradicionalni međunarodni boćarski turnir

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vikend ispred nas donosi veliki međunarodni boćarski turnir u Pazinu i diljem Pazinštine. Trinaesto izdanje Velike nagrade Pazina se igra 6. i 7. kolovoza na terenima u Pazinu, Lindaru, Roču, Ročkom Polju, Lupoglavu i Svetom Petru u Šumi.

Prijavilo se čak 76 boćarskih parova, a svi su oni prihvatili odigravanje finalne utakmice boćama u boji, što je projekt koji za cilj ima promociju boćanja kao sporta koji bi bio lakši za praćenje i laicima.

Podsjetimo da će prvoplasirani par osvojiti deset tisuća kuna, a drugoplasirani upola manje. Oni koji „zapnu“ u polufinalu će dobiti dvije tisuće kuna, a oni koji ispadnu u četvrtfinalu 800 kuna. Iznos od 400 kuna će dobiti oni koji ispadnu u osmini finala.

Raditi presjek prijavljenih parova nema smisla, ima toliko sjajnih i prekaljenih boćara koje će sigurno pokušati rastužiti plejada mladih i talentiranih promicatelja ovog sporta. Podsjetimo i to, da su lanjski pobjednici Filip Matijašić i Karlo Šaban koji neće zajedno u obranu naslova, ali nas sigurno očekuje sjajne boćarske ‘partije’ ovog vikenda.

Raspored utakmica možete pronaći OVDJE.

Pročitajte još...
Razvojna agencija Srce Istre poziva mlade poduzetnike na poduzetnu raspravu

Razvojna agencija Srce Istre ponovo organizira poduzetne rasprave u sklopu projekta "Participativno upravljanje poduzetničkom infrastrukturom: mladi poduzetnici u dijalogu s…