Doktorica nutricionizma Vesna Bosanac narednog tjedna u Pazinu održava predavanje “Prehrana sportaša” – prijavite se!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Zajednica sportskih udruga Grada Pazina i Pazin sport d.o.o. narednog tjedna organiziraju zanimljivo i veoma značajno predavanje dr. sc. Vesne Bosanac, nutricionistkinje, sa temom “Prehrana sportaša“.

Predavanje će se održati u srijedu, 16.11.2022. u polivalentnoj dvorani Školsko-gradsko sportske dvorane u terminu od 15:30-17:30 sati.

Broj sudionika je ograničen pa se mole svi zainteresirani da se prijave na mail Zajednice sportskih udruga Grada Pazina (tajnikzsupazin@pazin-sport.hr) do petka, 11. studenog 2022. godine.

Kotizacija za predavanje po sudioniku iznosi 50,00 kn. Vesna Bosanac doktorica znanosti iz biotehničkih područja znanosti, znanstvenog polja prehrambene tehnologije – znanstvene grane nutricionizma koja je i vlasnica Obrta za savjetovanje o prehrani „Prehrana Sportaša“.

Prije toga je radila kao predavač na visokim učilištima i srednjim školama, a od 2012. do 2016. godine bila je i viša stručna savjetnica u Ministarstvu poljoprivrede. Autorica je više znanstvenih i stručnih radova.

Pročitajte još...