Kako igra Plavi Put! Danas u Labinu protivniku zabili “samo” sedam golova!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Danas je u dvoranama Sportskog centra Franko Mileta odigran najveći dio Novogodišnjeg malonogometnog turnira u Labinu. Danas su igrale sve tri kategorije – U9, seniori i veterani, a uzbuđenja nije nedostajalo.

„Vječiti derbi“ igra se u U9 kategoriji u 11 sati kada u sklopu polufinala igraju Rudar i Iskra, a u 11:30 na parket će Pazinka i pulska Istra. Utakmica za treće mjesto igra se u 13:20, a finale je na rasporedu u 17:10.

Kod veterana sutra u 12 sati igraju polufinale Potpićan Alutrade i Stella Šijana, a 40 minuta kasnije na parket će Raša Merag i Agencija Medior. Utakmica za treće mjesto je na rasporedu u 13:50, a finale se igra navečer, u 19:10 sati.

U seniorskoj konkurenciji vidjeli smo zanimljivi tijesni okršaj između žminjskog Čaga i Harlema AO Trumić kojeg je odlučio Goran Urošević, a prije toga je oslabljena Kašćergu na krilima Paola Juričića pobijedila mlada momčad Harlem Klinci AO Trumić.

Pazinski Plavi Put nije imao nikakvih problema protiv Tango Karbona, a Valdebek je uspio pobijediti Višković Automobile na putu do četvrtfinala.

Signal System je bio uvjerljiv protiv Stoja Dalton’s Bara, a u 22:00 gledatelji su vidjeli legendu hrvatskog i bosanskohercegovačkog futsala Alena Lalića kako dirigira igrom Okić Grupe, a nakon toga je i postigao pogodak za preokret i pobjedu od 3:2.

Posljednja utakmica dana donijela je dramu. Domino Maling je vodio veći dio utakmice golovima Salihovića i Siljana, ali su Bonaca te na samom kraju Vladišković pogodili za sedmerce. Tu su s(p)retniji bili igrači Domino Malinga.

FOTOGALERIJA

NOVOGODIŠNJI MALONOGOMETNI TURNIR – SENIORI – OSMINA FINALA

Harlem Klinci AO Trumić – Kašćerga 4:2

Čago Žminj – Harlem AO Trumić 0:1

Plavi Put – Tango Karbon 7:0

Višković Automobili – Valdebek 2:3

Konoba Danijela – Rekreativo 4:1

Signal System – MNK Stoja Dalton’s Bar 3:0

Okić Grupa – Al Fondaco 3:2

Domino Maling – Ulja Komarija 3:2-7m, 2:2

NOVOGODIŠNJI MALONOGOMETNI TURNIR – SENIORI – ČETVRTFINALE – NEDJELJA, 15.1.2023

14:30 Okić Grupa – Signal System

15:10 Harlem klinci AO Trumić – Harlem AO Trumić

15:50 Plavi Put – Valdebek

16:30 Konoba Danijela – Domino Maling

Pročitajte još...