Damir Ćus: “Hvala svima na glasovima, ali najprije čestitke Nadi i Marinu na svemu!”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nakon što je jutros obznanjeno kako je Damir Ćus, „alfa i omega“ pazinskog košarkaškog kluba, osoba srpnja 2023. na portalu Kampanja, isti nam se javio mailom, sa zamolbom da objavimo njegov kratki komentar i izjavu.

„Najprije čestitke na rezultatima glasovanja Nadi na dugogodišnjem radu u kulturi te Marinu na izboru za dekana i posebno inicijativi da Pazin dobije Veleučilište! Veliko hvala svima koji su glasali za mene i redakciji koja me predložila“, rekao je Ćus pa dodao:

„Hvala Ani Ćosić, njenoj mami Ljerki, dopredsjednicima Udruge Krešmir Ćosić Zrinki i Vladi što su omogućili da je dvije godine zaredom KK Pazin suorganizator kampa (lani uz Zadar i Cedevitu jedini u Hrvatskoj!). Hvala svim istaknutim košarkaškim imenima koji su u ove dvije godine u skladu s mogućnostima bili gosti kampa“, kaže Ćus pa se dodatno zahvaljuje:

„Hvala pazinskim trenerima i demonstratorima, a posebna zahvala 51 polazniku (lani 45) i njihovim roditeljima koji su neumorno radili u kampu. Zahvala Valfrescu i  Pazinsportu te Osnovnoj školi Pazin. U godini kada KK Pazin ima 70 godina povijesti, a ekipe U 15 i U 9 su među četiri u Hrvatskoj obveza svih nas u pazinskom okruženju bila bi da se omogući igranje u seniorskom natjecanju u višem rangu! Svako dobro svim čitateljima portala Kampanja!“

Pročitajte još...