Mladi košarkaši Pazina vrlo uspješni na porečkom Božićnom turniru

Facebook
Twitter
LinkedIn

Već devetnaest godina tradicionalno pazinski košarkaši nastupaju na Božićnom turniru u Poreču. Ove godine u međunarodnoj konkurenciji u tri kategorije pazinski košarkaši ostvarili su  ukupno deset pobjeda i tri poraza.

Najmlađi igrači rođeni 2009. u prvoj utakmici imali su uvjerljivo vodstvo, ali su na kraju izgubili sa dva razlike od Basket Coste iz Italije.

Nakon toga su protiv tri talijanske ekipe – Palacanestro San Stino, Castellana Basket i Pontevechio Basket, mladi Pazinjani upisali pobjede.

Igrači rođeni 2008. pobijedili su Poreč, Pallacanestro Vitorio Venetto i Dukes Sasepolcro da bi nakon uvjerljivog vodstva protiv Save Blue izgubili pola koša te u zadnjoj utakmici bili ponovno uvjerljivi sa Sava Orange.

Igrači rođeni 2005. nakon izjednačene utakmice u prvom poluvremenu sa 12 razlike izgubili su od Save da bi nakon toga redom pobijedili Priula Basket 88, Palamotu i Podsused.

Ukupno promatrajući sve kategorije tradicionalno kao i prethodnih godina ekipa KK Pazin uz KK Savu je najuspješnija ekipa turnira.

Pročitajte još...