Pazinski košarkaši odradili šibenski turnir povodom “30 godina bez Dražena”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Mladi pazinski košarkaši nastupali su minulog vikenda na turniru u Šibeniku u kategoriji U16. Zbog velikog broja odsustava (zbog krizme) ekipa je popunjena košarkašima Olive iz Vodnjana na čemu im pazinski klub zahvaljuje.

Prvog dana turnira KK Pazin je uvjerljivo pobijedio sinjski Alkar da bi bez predaha umoran u slijedećoj utakmici izgubio od pobjednika turnira Zadra nakon dobrog otpora u prvoj četvrtini. U ljepotici turnira nakon dva produžetka izgubili su od domaćina.

Najljepše je bilo vidjeti nakon uspješne sezone u prvoj predkadetskoj ligi zajedništvo, borba za svaku loptu, lijepe utakmice i suradnja pazinskih i vodnjanskih mladih košarkaša koji su mlađi za godinu dana (osim jednog igrača) igrali s renomiranim ekipama! Na kraju su osvojili četvrto mjesto.

Pehare i medalje najuspješnijim ekipa podijelili su Ivana Mandić, predstavnica zajednice sportova grada Šibenik, Josip Milaković, tajnik OKK Dražen Petrović i Anđelko Matov, šef omladinskog pogona KK Šibenka, a ovim je turnirom okončana šibenska manifestacija „30 godina bez Dražena“.

Pročitajte još...