Predkadeti Pazina osigurali ulazak među četiri najbolje momčadi u državi, Andrija Androšić ponovno oduševio!

Facebook
Twitter
LinkedIn

U osmom i devetom kolu pazinski i vodnjanski predkadeti uspješno su apsolvirali gostovanje u Ludbregu i pobjedama nad domaćim Grafičarom i Osijek vrijednosnicama zadržali Pazinci drugo, a vodnjanska Oliva peto mjesto na tablici jedinstvene predkadetske hrvatske lige dvanaest najboljih klubova.

Pazinci i Vodnjanci igraju zadnja dva kola sa Zadranima i Šibenčanima. Bez obzira na rezultate zadnja dva kola Pazinci su među četiri najbolje hrvatske ekipe, dok Vodnjanci trebaju obje pobjede nad Zadrom i Šibenikom te pobjedu Cibone nad Boscom da se priključe Pazincima u visokom društvu.

Svi igrači obje ekipe sjajno su kao i cijelu ligu odigrali i turnir u Ludbregu. Ipak u timskoj igri kao što je košarka treba spomenuti svestranog pazinskog reprezentativca Andriju Androšića. U utakmici s Vrijednosnicama Osijek 75:63 uz valorizaciju 27 postigao je 22 koša te imao 12 skokova i 7 ukradenih lopti.

U utakmici sa domaćinom Grafičarom iz Ludbrega u pobjedi 85:74  imao je valorizaciju 31 uz 27 koševa 13 skokova i 10 ukradenih lopti. Oliva je prvi dan bila bolja od Grafičara 74:69, a drugi dan od Vrijednosnica Osijek 72:65.   

Pročitajte još...