Buršić zbog vjenčanja kapetana predvodio Supetarce do nove pobjede

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nogometaši Purisa danas su na svom terenu pobijedili momčad Buzeta koja danas nije pokazala svu razinu kvalitete koju imaju u svojim redovima. Pobjedi Supetaraca nema ni ‘miligram’ zamjerki.

Nju je danas s kapetanskom trakom predvodio Alex Buršić, jer je Dejan Lazarić jučer izrekao sudbonosno “da”, a ova pobjeda je sigurno i njemu lijep dodatak na vikend za pamćenje.

Mladi 17-godišnji Entony Žufić doveo je Puris u vodstvo u 42. minuti, iako su Buzećani na 0:0 pogodili vratnicu, a tri minute kasnije Zoran Lazarić povisuje na 2:0. Kada je isti igrač nakon sat vremena igre zabio za 3:0, bilo je jasno gdje će bodovi.

Zbog toga, još je teže opravdati grubi start Šilića u 76. minuti, kada je susret već bio rješen, za što je nagrađen crvenim kartonom. No, on će se vratiti na teren prije Basanežea, koji je neprimjereno reagirao na taj prekršaj pa nemirno napustio teren, što u pravilu znači nešto dužu kaznu.

Šteta, bilo je to lijepo popodne u Svetom Petru u Šumi, s izuzetkom te situacije. Puris je osvojio zlata vrijedne bodove te se njihova mirna plovidba nastavlja s puno manje stresa…

SVETI PETAR U ŠUMI – Igralište Purisa – 2. ŽNL – 5. kolo – SUDAC: Patrik Vitasović (Filipana), POMOĆNICI: Edin Šehić (Pula) i Antun Teranić (Pula)

PURIS – BUZET 3:0 (2:0)

Žuti kartoni: Tomišić, Lazarić, Derossi (Puris) Majcan S., Basaneže (Buzet)

Crveni karton: Šilić 76′ (Puris, grub prekršaj), Basaneže 76′ (Buzet, nasilništvo)

Strijelci: 1:0 Žufić 42′, 2:0 Lazarić Z. 45′, 3:0 Lazarić Z. 60′

PURIS: Škrlj, Šilić, Ujčić, Tomišić (77. Pamić L.), Lazarić, Žufić (77. Lazarić D.), Buršić, Franjul, Derossi, Jakus, Kadrić

Trener: Mirko Matika

BUZET: Vivoda, Labinjan (46. Muminović), Krbavčić, Majcan S., Majcan P., Grbac, Fejzić, Đuga (72. Škorić), Petković, Basaneže, Mrvoš (46. Stojko)

Trener: Alen Prešnjak

Pročitajte još...