FOTOGALERIJA | Povodom Dana grada Pazina odigran turnir U11 nogometaša, jedan od tri takve vrste ovih dana u našem gradu!

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: Antonio Londero

Danas se u Pazinu, povodom Dana grada, na gradskom stadionu sportskog centra „Egidije Marion“, održao nogometni turnir za U11 kategoriju. Dobro ispunjene tribine stadiona pratile su mlade nogometaše koji su dali sve od sebe pa se na kraju dobio i poredak.

Vineška Iskra je u finalu bila uvjerljiva protiv labinskog Rudara, a na treće mjesto plasirala se Pazinka. Jučer, u petak, igrali su još mlađi nogometaši, oni do sedam godina starosti te je to njima, barem većini, bio prvi turnir. Ovakvi sportski događaji imaju znatno veću vrijednost od samih rezultata koji najčešće padaju u drugi plan.

U7 nogometaši svoje su odigrali u petak – na fotografiji najmlađi Pazinjani i Žminjci

Sutra, u nedjelju 4. lipnja 2023., na rasporedu je turnir za U9 nogometaše te se ponovno u Pazinu očekuje veliki broj zaljubljenika u ovaj sport. Pogledajte kako je to bilo danas u Pazinu, a moramo priznati kako je autor fotogalerije Antonio Londero, inače talentirani 12-godišnji nogometaš Pazinke koji nam je „oteo“ fotoaparat i „zaradio“ veliku kuglu sladoleda.

Dobro smo prošli ovog puta – uživajte u ‘fotkama’ mladog Antonija!

Pročitajte još...