Mihael Slivar: “Atmosfera je ostala fantastična, ali znamo da su vrlo čvrsta momčad”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Mihael Slivar, FOTO: Antonio Petrovski

Seniori Pazinke nakon teškog poraza prošlog vikenda protiv Rudara, sutra putuju na gostovanje protiv Medulina 1921. Riječ je o vrlo nezgodnoj ekipi koja je u ovom prvenstvu već na domaćem terenu pobijedila Kraljevicu 3:1 i Cres 4:1 dok su na gostovanju uzeli bod u Labinu odigravši 1:1 s Rudarom.

Pod vodstvom novog trenera Blaža Bugarina Medulin 1921 će sutra željeti doći do pobjede i odmaka od dna, ali s druge strane će biti pazinski nogometaši koji žele pokazati kako je teški poraz u prošlom kolu bio samo slučajnost.

Susret najavljuje još jedan iz reda mladih i perspektivnih igrača, a to je Mihael Slivar koji pruža odlične predstave i u juniorskoj konkurenciji, a u Kraljevici je i asistirao za seniorsku pobjedu:

„Bez obzira na subotnji “šamar” atmosfera u ekipi ostala je fantastična te se u subotu idemo iskupiti svim navijačima na jedno, siguran sam, teško gostovanje u Medulin. Znamo da je Medulin, bez obzira što su pri dnu tablice, vrlo čvrsta momčad pogotovo na domaćem terenu“, rekao je Slivar pa dodao:

„Međutim, trener Lukman radi jako dobar posao, treninzi su kvalitetni i na vrlo visokoj razini stoga nam je i cilj svaku utakmicu osvojiti sva tri boda bez obzira na protivnika. Susret Medulina 1921 i Pazinke igra se sutra u 14h u Medulinu te pozivamo sve naše navijače da nas dođu podržati i da zajedno dođemo do pozitivnog rezultat.“

Pročitajte još...