NK PAZINKA: Bezrezervna podrška Izvršnog odbora trenerima i ekipama – sezonu je započelo preko 180 mladih nogometaša i nogometašica „plave obitelji“

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na ovotjednoj redovnoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog kluba Pazinka – Pazin analizirani su rezultati poslovnih i sportskih rezultata u dosadašnjem dijelu nogometne sezone 2023/2024. te je zaključeno kako Izvršni odbor daje bezrezervnu podršku kako seniorskoj ekipi i trenerima, tako i svim ostalima čiji je rad u proteklom periodu podignut na višu razinu.

Na sastanku su analizirani rezultati prva četiri kola lige te je pohvaljen rad i trud trenera Saše Lukmana, starijih igrača koji su u klubu ostali i pristup brojnih mlađih igrača, koji ostvaruju visok postotak prisutnosti na treninzima.

Uz to, broj igrača koji su pristupili mlađim kategorijama podignut je na jedan od najviših nivoa u povijesti kluba, koji ove sezone obilježava 75. obljetnicu postojanja, odnosno 105. obljetnicu od prve registrirane utakmice u Pazinu.

Trenutno u trenažnom procesu NK Pazinka ima devet kategorija, a od proteklog je tjedna započela i deseta s radom i to kategorija djevojčica koja trenutno broji lijepu brojku od 16 igračica. Sveukupno nogometnu sezonu započelo je preko 180 mladih nogometaša i nogometašica što svih u Pazinki čini itekako ponosnima.

Preko ljeta vlastitim je sredstvima i uz pomoć sponzora postavljena mreža iza gola, postavljene su nove kućice za domaće i gostujuće igrače te delegate, čime je klub aktivno i volonterski pristupio poboljšanju infrastrukture gradskog stadiona.

Izvršni je odbor zaključio kako je iza kluba jedan uspješan period na kojem su posebno postavljeni temelji dugoročne održivosti radom u omladinskom pogonu i stvaranja igrača za seniorski pogon. Za nastavak tog trenda će biti potrebno uložiti dodatne napore kako bi se on nastavio dosadašnjom uzlaznom putanjom.

I za kraj, Izvršni odbor NK Pazinka poziva sve simpatizere kluba i navijače Plave Legije da pruže gromoglasnu podršku s tribina u utakmicu protiv Pomorca 1921 iz Kostrene  koja se igra ovog petka, 29. rujna u 17:15 sati na stadionu SC Egidije Marion u Pazinu.

Pročitajte još...