Noel Pavat pred istarski derbi u Bujama: “Vjerujem da u trenutnoj ekipi ima dovoljno kvalitete i volje za nova tri boda”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Noel Pavat (FOTO: Antonio Petrovski)

Ovaj vikend nogometaše Pazinke očekuje još jedan istarski derbi, onaj na sjeveru Istre podno bujske “benzinske”. Nakon prošlog kola i pobjede nad odličnom ekipom iz Senja ove subote putuju u Buje, a izjavu za portal IstraSport dao je polivalentni ofenzivac Noel Pavat:

“U subotu putujemo kod kvalitetnog protivnika u Buje. Mislim da o njihovoj kvaliteti dovoljno govori visoka pobjeda na Verudi protiv, po meni, daleko najbolje ekipe lige. Već duže vrijeme igramo međusobno, što u prvenstvenim što u prijateljskim utakmicama, tako da mislim da nema nikakvih nepoznanica”.

Opasni ofenzivac Pazinke najavljuje subotnji derbi: “Nadam se otvorenoj i napadačkoj utakmici oba tima. Put Buja nažalost idemo oslabljeni izostancima kartoniranog Pinčana te ozlijeđenih Žulića i Niklesa, ali vjerujem da u trenutnoj ekipi ima dovoljno kvalitete i volje za nova tri boda te da se bodovno primaknemo bliže vrhu tablice gdje je realno mjesto našoj momčadi”, rekao je Noel Pavat uoči nove prvenstvene utakmice.

Utakmicu koja ove subote 13. svibnja 2023. godine započinje u Bujama u 17:30 sati, sudi ponajbolji istarski sudac Petar Pejkunović, uz asistenciju kolega iz susjedne županije, Milana Kukuljana i Hrvoja Perkova. Čast i obavezu da bude delegat na ovom istarskom derbiju dobio je ponajbolji delegat iz PGŽ, Goran Šajina iz Jurdani.


Pročitajte još...