Pazinjani gostuju kod fenjeraša, ali Prenc poručuje: “To apsolutno ništa ne znači”

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: Lucija Dušman

Nogometaši Pazinke ove subote, prvog travnja, u 16:30 igraju na novom gostovanju protiv Medulina 1921. Nakon negativnog rezultata protiv Vinodola okreću se novoj utakmici. Utakmicu protiv NK Medulina najavio je za klupsku stranicu još jedno novopridošlo pojačanje u napadu, Maikol Prenc:

„U prvom djelu nakon promjene domaćinstva protiv Medulina doživjeli smo neočekivani poraz. Medulin je trenutno posljednje plasirana momčad, ali to apsolutno ništa ne znači. Očekuje nas nimalo lak zadatak, ali ako u utakmicu uđemo čvrsto i od početka nametnemo našu igru vjerujem u pozitivan rezultat. Respektiramo svakog protivnika, ali nakon nezasluženog prošlotjednog poraza vjerujem u svoju ekipu i dugujemo sami sebi da bodovi otputuju u Pazin“, rekao je Prenc.

Kako je i rekao sam Prenc, Medulinci jesu na dnu, ali momčad ima nekoliko odličnih pojedinaca poput vratara Tončinića ili igrača u polju Ibrišagića, Hasanbegovića, Mardešića, Golubića i ostalih. Problem im je napad, a prvi strijelci imaju po dva pogotka.

Zbog toga, za nadati se kako Pazinka može sutra osvojiti bodove, iako igra na gostovanju na jugu Istre gdje nikome nije lako.


Pročitajte još...