Pazinka dogovorila novog trenera – Saša Lukman će povesti Pazinjane u novu sezonu!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Početkom tjedna u Pazinu se dogodila promjena. Točnije, Elvis Brajković, njihov dosadašnji trener, preuzeo je NK Halubjan, jednog od aspiranata za sam vrh Treće NL Zapad. U Pazinu je proveo dvije godine.

Nakon njegovog odlaska, Pazinka nije dugo tražila njegovu zamjenu. Točnije, već nakon 48 sati, za trenera seniorske momčadi postavljen je 33-godišnji Saša Lukman, dosadašnji trener Mladosti iz Rovinjskog Sela.

Lukman je prije odlično radio u omladinskom pogonu i sa seniorima NK Smoljanci Sloboda, a onda je trenirao i kadete Uljanika. Proteklog ljeta je u Rovinjskom Selu s uvjerljivo najmlađom momčadi u ligi mirno plovio kroz Prvu ŽNL.

Posebno se istaknuo u protekloj sezoni gdje je čak 12 juniora dobilo priliku u seniorskoj momčadi Mladosti iz Rovinjskog Sela te su svi oni odigrali gotovo nevjerojatnih 7892 minute tijekom prošle sezone.

Obzirom na potentnu pazinsku mladost i iskusne senatore koji zadužuju klub već godinama, možda je baš to presudilo. Prva pojačanja za narednu sezonu očekuju se u narednom tjednu, sukladno potrebama i željama novog trenera.

Pročitajte još...