Srpanjska događanja u središnjoj Istri u punom su jeku, za svakoga je tu ponešto!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Projekt Otkrij središnju Istru, u organizaciji Turističke zajednice središnje Istre, u punom je jeku, a zabave neće nedostajati ni posjetiteljima koji svoj odmor u središnjoj Istri planiraju u narednim tjednima. Čitav je program besplatan za sve sudionike stoga spakirajte kofere i krenite put središnje Istre.

Ljeto je vrijeme za opuštanje i uživanje, a Turistička zajednica središnje Istre svojim je gostima odlučila pružiti jedinstven užitak u dobrim filmovima i koncertima, a kako je vikend pred nama tu su događanja koje sigurni smo nećete propustiti.

KINO NA OTVORENOM

Svi filmofili imaju priliku uživati u ljetnom kinu na otvorenom organiziranog u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Pazin. U ponedjeljak 10.07.2023. u Svetom Lovreču biti će prikazan film La vita e bella, a u utorak 11.07.2023. u Tinjanu animirani film Potraga za Nemom.

Tu filmskom programu naravno nije kraj a popis svih projekcija možete pronaći na www.central-istria.com. Sve filmske projekcije započinju u 21:00 sati.

PRVI KONCERT PROGRAMA OTKRIJ SREDIŠNJU ISTRU

Poseban pečat ovotjednom programu dat će i prvi koncert iz programa Otkrij središnju Istru i to Zoran Majstorović Trio i Sopci u Boljunu u petak 14.07.2023. s početkom u 20h.

DOGAĐANJA U MJESTIMA SREDIŠNJE ISTRE

Nezaobilazni Ljetni sajam istarskog pršuta u Tinjanu završava u subotu uz veselu glazbenu večer s Alenom Vitasovićem i Alfa Time bendom. Na već tradicionalnoj pučkoj fešti na plaži Pazinskog potoka Olderšova u Pazinskim Novakima 08.07. imate priliku zabaviti se uz sportsko-zabavni program i koncerte Angola banda, TTRT-a i Belfast food-a dok se iste večeri u Svetom Petru u Šumi sprema Smotra folklora središnje i sjeverne Istre.

U ponedjeljak 10.07., prije kino projekcije u Svetom Lovreču na redu je zanimljivi kviz – Filmovi snimani u Istri, a u četvrtak 13.07. nastavlja se manifestacija Gušti Lovreča, kada trg Placa postaje poprište domaćih lokalnih proizvoda i mjesto dobre zabave jer Vas čeka i koncert Lovrečke limene glazbe.

Bogat program neće nedostajati niti u Lindaru gdje u petak 14.07. počinje njihova dvodnevna proslava Sv. Mohora, Mohorova u sklopu koje vas očekuju predstava Istrijanske navadbe, Cornohole turnir i plesna zabava uz Etalone.

Sve ostale vijesti, informacije o projektima i događanja na području Turističke zajednice središnje Istre možete pronaći na mrežnoj stranici TZSI, Facebooku i Instagramu.

08.07. Tinjan, Ljetni festival Istarskog pršuta (zabavni program: Alen Vitasović i Alfa Time band)

08.07. Pazinski Novaki OLDERŠOVA uz BELFAST FOOD, TTRT, ANGOLA BAND

08.07. Sv. Petar u Šumi, SUPETARSKI DAN TRADICIJE – turniri u pljočkanju, boćanju i preponskom jahanju i SMOTRA FOLKLORA SREDIŠNJE I SJEVERNE ISTRE

10.07. Sv. Lovreč, KVIZ: Filmovi snimani u Istri

10.07. Sv. Lovreč, KINO: La vita è bella / Život je lijep

11.07. Tinjan, KINO: Finding Nemo / Potraga za Nemom (animirani / animated)

13.07. Sv. Lovreč, Gušti Lovreča

13.07. Sveti Lovreč, KONCERT LOVREČKE LIMENE GLAZBE

14.07. Boljun, KONCERT: ZORAN MAJSTOROVIĆ TRIO & SOPCI

14.07. Lindar, MOHOROVA: kazališna predstava ISTRIJANSKE NAVADE

Pročitajte još...