DOBRODOŠLA I SRETNO | Marina Bijonda Brezac je nova voditeljica obrazovnih djelatnosti pri Pučkom otvorenom učilištu Pazin!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pučko otvoreno učilište pojačalo je svoje redove u 2023. godini, a danas su predstavili i svoju novu kolegicu Marinu Bijonda Brezac, koja je od ponedjeljka zaposlena na radnom mjestu voditeljice obrazovnih djelatnosti.

Marina je diplomirala pedagogiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci s temom iz područja obrazovanja odraslih. Prvo radno iskustvo stekla je kao pedagog u osnovnoj školi, a nakon toga je pet godina radila u sustavu socijalne skrbi.

U Centru za rehabilitaciju Pula obavljala je posao rehabilitatora i voditelja stručnog odjela tijekom kojeg je razvila vještine upravljanja timom, organizaciji i koordinaciji rada. Posljednjih pet godina radila je kao pedagog u ranom i predškolskom sustavu odgoja i obrazovanja u više istarskih vrtića, razvijajući iskustvo u radu s djecom, roditeljima i odgojiteljima.

Voditeljica je UNICEF-ovog programa radionica za roditelje “Rastimo zajedno”. Surađivala je s više ustanova i udruga u vidu pružanja usluga edukacije zaposlenika i provođenja projekata. U školskoj 2020./2021.godini bila je angažirana kao voditeljica projekta osiguravanja pomoćnika u nastavi “Zajedno za inkluzivno obrazovanje” nositelja udruge Labin Zdravi Grad.

Pohađala je različite edukacije od kojih izdvaja NLP master stupanj i coaching čije tehnike rado koristi u savjetodavnom radu i radu s grupama. Kontinuirano se educira jer smatra da je ulaganje u vlastito obrazovanje nezaobilazna metoda za postizanje osobnog i profesionalnog razvoja.

Želimo Marini dobrodošlicu, uz želju da provede puno zanimljivih, inovativnih i uspješnih projekata u Pučkom otvorenom učilištu u Pazinu!

 

Pročitajte još...