FOTOGALERIJA | Otvoren treći Ljetni festival pršuta u Tinjanu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Danas je, u ugodnoj atmosferi ljetnih večeri u Tinjanu, otvoren treći po redu Ljetni festival pršuta. Kulturno-umjetnički program vodila je Katarina Bratulić, a na podiju su se redali najmlađi glazbenici, plesači, mažoretkinje i članovi Kumpanije Kosirići.

Treći po redu Ljetni festival istarskog pršuta otvorio je načelnik Općine Tinjan Goran Hrvatin te se okupljenima obratio kratkim govorom, prije nego je označio festival – otvorenim!

Na trećem Ljetnom festivalu istarskog pršuta, koji se tijekom ova tri srpanjska dana održava u parku pokraj zgrade Općine Tinjan, predstavljaju se tinjanske pršutane Antolović, Dujmović i Milohanić, iz susjedne općine Sveti Petar u Šumi dolaze pršutane Franjul i Turčinović, iz Vodnjana pršutana Buršić, iz Sv. Lovreča pršutana Tomaso i iz Pazina pršutana Pisinium te gosti iz Slavonije i Dalmacije.

Uz pršutare, istarski OPG-ovi predstavljaju svoje domaće proizvode, od meda, voća i povrća, do atraktivnih suvenira i nakita, a sve uz vrhunska vina lokalnih vinara i bogati šank. Zaista su najbolje to opisali u najavi ove manifestacije, a mi ćemo im frazu samo pojačati – istarski ljetni hedonizam!

Pročitajte još...