PAZINKA IDE NA JEDNO OD NAJTEŽIH GOSTOVANJA | Mauro Mendiković: “I ove subote ćemo dati sto posto od sebe da se u Pazin vratimo s pozitivnim rezultatom!”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Mauro Mendiković, FOTO: Antonio Petrovski

Pred nogometašima Pazinke jedno je od najtežih gostovanja u ligi. Kraljevica sve svoje bodove dosad osvojila je na svom terenu, a Pazinjane očekuje atmosfera iz koje se ne uzimaju bodovi lako. Momčad Saše Lukmana je u odličnoj formi.

Točnije, nogometaši Pazinke nalaze se u rezultatski izrazito pozitivnom nizu – u protekle četiri utakmice upisali su tri pobjede i remi na gostovanju kod Naprijeda na Hreljinu. Ovog tjedna za klupsku stranicu izjavu je dao vratar Mauro Mendiković, 24-godišnji čuvar mreže koji je u posljednjih godinu dana 26 puta branio gol Pazinke te svima pokazao kako je rad i posvećenost najvažnija stvar u sportu.

“Nakon teške utakmice u istarskom derbiju protiv Buja i vrlo važne pobjede koja nam je donijela pomak na ljestvici, ove subote čeka nas teško gostovanje u Kraljevici. Očekuje nas težak teren kao i prošle subote, zahtjevan i kvalitetan protivnik, ali odlazimo na Oštro puni motiva i samopouzdanja kako bi nastavili ovaj niz dobrih rezultata i igara. Dobar period je iza nas, treniramo odlično, mladi igrači nam daju sve veći doprinos pa tako ćemo i ove subote dati sto posto od sebe da se u Pazin vratimo s pozitivnim rezultatom. Pozivam i naše vjerne navijače da nas dođu podržati u što većem broju“, poručio je Mendiković koji je u odličnoj formi – i protiv Buja je u dva navrata sjajno spasio svoju momčad.

Pročitajte još...