Pazinka predstavila ovoljetne prinove u kadru – mladosti, talenta i borbenosti im neće nedostajati!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Noah Funčić, Matias Šugar i Marko Milovan

Nogometni klub Pazinka ovog je ljeta odlučila napraviti svojevrsni zaokret pa angažirati 33-godišnjeg trenera Sašu Lukmana koji već godinama u Istri slovi kao jedan od najboljih kada su u pitanju mlađi igrači.

Zbog toga, ne čudi što je pazinski nogometni ponos ovog ljeta doveo tri mlada nogometaša koja bi trebala biti kvalitetan dodatak iskusnom kosturu i ostalim mladićima iz omladinskog pogona.

Marko Milovan je 19-godišnji polivalentni ofenzivac iz Čabrunići, a u Pazinku dolazi nakon što je omladinski pogon odradio u Smoljanci Slobodi te Uljaniku da bi lani odlično odigrao prvu seniorsku sezonu u Nk Mladosti (RS). Prošle je sezone u 21 nastupu zabio čak sedam pogodaka.

Matias Šugar je mladi talentirani 17-godišnji desni bočni igrač iz Matelići kraj Marčane koji je do sada u omladinskom pogonu igrao za Marčanu, Smoljanci Slobodu, Uljanik te Istru 1961,  a prve seniorske minute također je odigrao prošle sezoni u Mladosti (RS). Šugar je prošle polusezone, dakle kao još uvijek ulazni junior, za seniore Mladosti iz Rovinjskog Sela odigrao 12 utakmica te postigao dva pogotka.

Noah Funčić je mladi 21-godišnji napadač iz Kršana koji je u dosadašnjoj karijeri igrao za NK Plomin te NK Potpićan Učku 72. Nakon vrlo dobre lanjske sezone u Potpićnu, Noah se kroz pripreme nametnuo treneru Saši Lukmanu te se nadamo da je ispred njega odlična sezona u NK Pazinki Pazin. Lani je u Potpićnu bio četvrti najkorišteniji igrač, odigrao je 22 utakmice i postigao šest pogodaka.

Dečki – dobrošli u Pazin(ku)!

Pročitajte još...