PET SPORTOVA | Čeka nas sadržajni sportski vikend u Pazinu!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pazin će ovog vikenda biti domaćin mnogim sportskim natjecanjima. Na početku, danas u petak 3. ožujka 2023. godine, na rasporedu je Zimska liga u boćanju „Tino Matošević“, a onda je subota „krcata“.

Lopta će se kotrljati već od 9 sati ujutro kada u dvorani kreće Malonogometna liga Istre za kategoriju U11, a od 14 sati na rasporedu je okršaj KK Pazina i KK Cedevite u kategoriji predkadeta. Dva sata kasnije na parket će predkadeti vodnjanske Olive i Splita.

U 19 sati, i dalje u subotu, na parket izlaze odbojkašice Pazina koje će za protivnice imati sportske „kolegice“ iz Poreča, a vjerojatno događaj koji će privući najviše gledatelja je onaj u 15 sati kada na Gradskom stadionu Nogometni klub Pazinka dočekuje Pomorac 1921.

Nedjelja započinje utakmicom Pazina i Splita u kategoriji predkadeta da bi dva sata kasnije u sklopu Jedinstvene predkadetske lige Hrvatske igrali Oliva i Cedevita. Od 11 sati u Boćarskom centru Aleksandar Anzur kreće, odnosno nastavlja se boćarska zimska liga.

U 12 sati, nakon dvije odgođene utakmice, na teren Gradskog stadiona SC „Egidije Marion“ trebali bi i juniori NK Pazinke koji će svoju trenutnu formu odmjeriti sa sportskim vršnjacima iz Buzeta. Sportski vikend u Pazinu!

Sigurno će ove subote na stadion i vjerna Plava legija…
Pročitajte još...