PODRŠKA S TRIBINA IZRAZITO VAŽNA | Pazinka dočekuje vodeću momčad lige, koju predvodi bivši vratar talijanskog velikana i Rijeke

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nogometaši Pazinke danas, u subotu 18. ožujka 2023. godine, s početkom u 15:30 sati, igra prvenstveni susret 16. kola Treće NL Zapad u kojem u Pazin stiže vodeća momčad lige, NK Krk. Lider stiže predvođen možda i najzvučnijim imenom, Ivanom Vargićem, nekadašnjim vratarom Rijeke i talijanskog Lazia.

Pazinjani su na početku proljetnog dijela prvenstva upisali domaći poraz od Pomorca 1921, ali su sedam dana nakon toga, zbog odustajanja Novigrada, odigrali prijateljsku utakmicu protiv lidera najjače županijske lige PGŽ, Lovrana, te su ih savladali s 5:0, i to uz pet različitih strijelaca.

Iako ni ovog puta Brajkovićeva momčad neće biti kompletna, što zbog ozljeda, što zbog kazne koju mora odraditi Tanković, Krk nema razloga biti siguran u bodove u Pazinu. Pogotovo kada krene „huk“ Plave Legije.

Ni lider ne dolazi kompletan. Josip Zec je u prošlom kolu grubo startao u predjelu „cjevanice“ i ugrozio sigurnost protivničkog igrača, kako stoji u zapisniku pa je isključen i nema pravo nastupa u Pazinu niti nakon toga još dvije utakmice.

U sutrašnjoj utakmici sve je moguće jer i domaći sastav ima momčad i djeluju sve opasnije po protivnički gol. Uz to, s podrškom s tribina koju bi sutra mogli imati, i trobod protiv favoriziranog Krka se čini kao moguća opcija.


Pročitajte još...