POSJETILI SMO NAJMLAĐE PAZINSKE NOGOMETAŠE | Uz toliko dobre energije, nije ni čudno što ih ima toliko puno!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Portal Kampanja s radom je započeo 1. svibnja te su već tada započeli dogovori kako bismo voljeli „upasti“ na jedan trening najmlađih nogometaša Pazinke. Kako je ‘u goste’ najljepše doći s nekakvim poklonom, tako smo i mi U9 i U11 nogometašima donijeli osam novih lopti koje će im, ako je suditi po broju igrača, sigurno dobro doći.

Naime, ovog petka na novom pomoćnom igralištu teško je bilo niti izbrojati sve mlade nogometaše. Prvi su trening imali polaznici prvih nogometnih treninga, koji se još uvijek niti ne natječu, ali kojima svaki trening donosi dan za pamćenje, a osmijesi i ‘graja’ koju odašilju doslovno ozdravljuje okolinu.

Nakon toga su na teren izašli nogometaši selekcija U9 i U11 koji su već naviknuti na određeni red i rad, iako trener Emanuel Erik konstantno uz to drži i nivo zabave veoma visokim. Zbog toga ne čudi što Pazinka ima veliki broj najmlađih nogometaša:

„Da, imamo oko 20 polaznika U9 selekcije i još toliko u U11, čak i više, gotovo 30, plus ove najmlađe koje ste vidjeli. Sigurno je da smo na to ponosni i drago nam je da ne treba brinuti za pazinsku nogometnu budućnost“, kaže Erik, a mi dodajemo – kad se netko djeci posveti, onda ona sama dolaze.

Upisi u Školu nogometa NK Pazinka traju cijelu godinu, a trener Erik i objašnjava kako kroz sve radne mjesece dolaze novi članovi. Sve informacije koje trebate, možete dobiti na 099 288 2949 (Emanuel Erik).

Pročitajte još...