Remi Pazinke i Buja, Brajkovićeva momčad ugodno iznenadila

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nogometaši Pazinke i Buja danas su na stadionu Sportskog centra „Egidije Marion“ u Pazinu odigrali utakmicu punu ritma i dinamike, ali na kraju nije bilo pobjednika. Dojam je da bi izvedbom zadovoljniji trebali biti domaćini.

Pazinjani su u prvom dijelu imali više od igre, stvorili su nekoliko ozbiljnih prigoda, ali su Fabian Babić i Patrick Rabar u odlučujućim trenucima ili šutirali pokraj gola, ili se odlučili na upošljavanje suigrača kada to možda i nije trebalo.

S druge strane, sjajan udarac Matea Vukelića je iz rašlji izvadio domaći vratar Mauro Mendiković u drugoj polovici drugog dijela. Nastavak je otvoren veoma lijepim pogotkom Nikole Ivetca. Primio je loptu na rubu šesnaesterca, stvorio sam sebi prostor za udarac, a onda poentirao u sam kut za 1:0.

Buje su do boda stigli u smiraju susreta kada je Enis Šoškić poentirao nakon ukradene lopte u posljednjoj trećini terena. Na kraju podjela plijena uz blagu nadmoć Pazinjana koji su razveselili svoj stručni stožer, iako su nastupili bez nekoliko prvotimaca, dok za Buje nije nastupio jedan od najzvučnijih pojačanja ovog ljeta, Mateo Bertoša.


PAZIN – Gradski stadion – PRIPREMNI OGLED – SUDAC: Boris Vitasović (Filipana)

PAZINKA PAZIN – BUJE 1:1 (0:0)

Strijelci: 1:0 Ivetac 51′, 1:1 Šoškić 81′

PAZINKA: Mendiković, Žgomba, Pinčan, Matika, Rojnić, Pavat E., Zgrablić, Rudela, Ivetac, Rabar, Babić

Još su igrali: Dušić D., Pavat N., Erik, Nikles, Šaina, Ožanić, Slivar, Krajcar

Trener: Elvis Brajković

BUJE: Mandalenič, Carlos, Valenta, Prodan, Fakin, Miličević, Peroša, Ibrahimović, Kaližan, Bartulović, Šoškić En.

Još su igrali: Milanović, Baf, Vukoje, Krizmanić, Acqvavita, Stritar, Šoškić El.

Trener: Boris Fornažar

Pročitajte još...