U PAZIN STIŽE ULJANIK – Emil Lazarić: “Hrabri me igra naše ekipe i predan rad na treningu”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Četiri su utakmice iza momčadi Pazinke, a na kontu je samo trobod, i to onaj s početka natjecanja ostvaren u Kostreni. Imala je pazinska momčad i zahtjevne suparnike tijekom ovog prvenstva, pa nema mjesta panici, no svejedno je sada pred njima susret sa izraženom ambicijom i pritiskom.

Svjestan je toga i dugogodišnji pomoćnik Elvisa Brajkovića, istarski trener s riječkom adresom, Emil Lazarić.

“Dolazi nam jedan vrlo neugodan protivnik, na čelu s trenerom Kolićem koji dobro zna kako igrati derbije. Uljanik je jedna dobro posložena momčad koja svake godine, bez obzira na odlaske određenog broja igrača, ponovno složi vrlo respektabilnu i potentnu momčad.

Što se nas tiče, dobro smo krenuli u prvenstvo pobijedivši Pomorac, ali od te utakmice nadalje kao da nam je netko “ukleo” gol. Nikako da počnemo davati golove, jer po meni nitko nas nije nadigrao, niti Krk, a pogotovo ni Vinodol niti Medulin, ali nas jednostavno gol neće. Promašujemo previše “zicera” i kako to biva, tada izgubimo utakmicu, jednostavno nas protivnik kazni.

Međutim bez obzira na sve, hrabri me igra naše ekipe, predan rad na treningu, a samim time vjerujem da ćemo popraviti i realizaciju i koncentraciju u završnici, ali isto očekujem još bolje i sigurnije postavljanje u obrambenim zadacima. Nadam se da će se to dogoditi već u subotu protiv Uljanika. Respektiramo ekipu Uljanika, ali vjerujem da smo se dovoljno ‘ispromašivali’ i da je vrijeme da tri boda ostanu konačno u Pazinu”, za najavu ovoga susreta poručio je Emil Lazarić, pomoćnik pazinskog stratega.

Domagoj Maks Jereb krenuo je u sezonu više nego dobro. Postigao je i dva pogotka te na direktan način sudjelovao u sedam osvojenih bodova momčadi s Verude.

“Čeka nas novo gostovanje, koje je, kao i uvijek u Pazinu, jako, jako teško. Očekujem zaista tvrdu utakmicu u kojoj će biti borba doslovno za svaku loptu. Mi se nikako ne dolazimo braniti. Dolazimo pokušati nametnuti našu igru i tako doći do povoljnog rezultata za nas. Ukoliko svaki naš igrač bude dao sve, ali doslovno sve od sebe možemo se nadati da ćemo uzeti sva tri boda”! – jasan je i Domagoj.

Pročitajte još...