U Pazinu održan dvodnevni turnir povodom Dana Grada Pazina, nastupilo više od 220 mladih nogometaša!

Facebook
Twitter
LinkedIn

U nedjelju je u Pazinu završen dvodnevni turnir za kategorije U9 i U11 na kojem je nastupilo 14 ekipa odnosno preko 220 mladih nogometaša i nogometašica. Turnir se u organizaciji NK Pazinke Pazin već tradicionalno održava povodom Dana Grada Pazina svakog prvog vikenda u lipnju.

Pobjednici turnira kod kategorije U9 su mladi nogometaši Iskre koji su u finalu koje je igrano pred punim gledalištem bili bolji od Pazinke 1 rezultatom 4:2. Treće mjesto osvojila je ekipa Smoljanci Slobode koja je nakon penala savladala momčad Jadrana. Peto mjesto pripalo je momčadi Novigrada koja je bila bolja od Purisa dok je Potpićan osvojio sedmo mjesto ispred druge ekipe domaćina. Najbolji igrač, ali i najbolji strijelac turnira je odlični Filip Bilić iz Iskre dok je najbolji vratar David Benčić iz Smoljanci Slobode. Sve susrete su odsudili Toni Ružić i Karlo Terković.

Na turniru kategorije U11 najuspješnija je bila momčad Buzeta koja je u finalu savladala ekipu Smoljanci Slobode, Pazinka je osvojila treće mjesto pobjedivši Iskru a Potpićan peto mjesto savladavši drugu ekipu domaćina. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Karlo Ferlin iz Smoljanci Slobode, najbolji vratar je Kimi Gržinić iz Buzeta dok je najbolji strijelac Jura Pilat iz Pazinke. Susrete su odsudili Klaudio Rude i Silvija Budak.

“Zahvaljujemo se svim ekipama i trenerima na sudjelovanju, po prvi puta ali sigurni smo ne i posljednji na turniru su nastupale ekipe županijskih ligaša iz Potpićna i Savičente a posebno nam je drago da su prvu utakmicu na nekom turniru odigrali igrači novo formirane U11 ekipe NK Purisa iz Svetog Petra u Šumi. Zahvaljujemo se i svim sponzorima koji su nam pomogli u organizaciji turnira, Draganu Družeti zamjeniku gradonačelnice Grada Pazina koji je uz predstavnike NK Pazinke podjelio priznanja za najbolje ekipe i pojedince te svim roditeljima na odličnom navijanju za svoje klince tijekom dva danas turnira. Vidimo se i sljedeće godine“, poručili su iz NK Pazinka.

 

Pročitajte još...