Solidan otpor mladih pazinskih odbojkašica

Facebook
Twitter
LinkedIn

U sinoćnjoj utakmici odbojkašica Pazin i Umaga mlađahna je domaća ekipa pred oko stotinjak gledatelja pružila je solidan otpor puno iskusnijoj i utreniranijoj ekipi Umaga, koja je ove godine u vitrinama osvojila Kup Istre. Pazinske su odbojkašice u drugom kolu I B lige u prvom setu redom dobrih napada, ponekim blokom, te greškama gošći. Drže ih na pristojnoj razdaljini te uspijevaju nakon 15:17 i 17:20 doći do 21:22, no iskusne gošće privode set u svoju korist s konačnim rezultatom 21:25.

Drugi set domaća ekipa odigrala je ipak lošije i dekoncentriranije, pa je to imalo i utjecaj na rezultat te su gošće nakon 10-17 s nekoliko dobro izvedenih napada otišle na 12:20, za konačnih 15:25.

U trećem setu pazinske su odbojkašice iskoristile nesmotrenost gošću i povele 5:3, no Umažanke brzo vraćaju kontrolu nad igrom s četiri uzastopna poena i povećavaju prednost na 6:11. Tu prednost u igri “poen za poen” drže do 17:23 i konačnih 18:25 te 0:3 u setovima za 71 minutu igre.

Za ŽOK Pazin su nastupile: Lana Komar, Nikolina Jurman, Ana Jedrejčić, Nina Cvijanović, Ivana Smoković, Nevena Rilak, Leona Aleksandra Jurić, Tonka Pilat, Rita Dušman i Josipa Rigo, a trener je već dugi niz godina Elvis Jurić, uz asistenciju Denisa Bratulića.

Pročitajte još...