ŽOK Pazin na međunarodnom turniru u Sarajevo došao do jednog srebra i mnoštva sjajnih uspomena

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ženski odbojkaški klub Pazin početkom je lipnja, točnije od 2. do 4. ovog mjeseca, sudjelovao na velikom međunarodnom turniru „Sarajevo 2023“. ŽOK Pazin je na tom turniru nastupio u tri kategorije.

Naime, put glavnog grada BiH otputovale su kadetkinje, mlađe kadetkinje i djevojčice, koje su na kraju u svojoj konkurenciji osvojile sjajno drugo mjesto. Pod vodstvom trenerice Gordane Androšić do srebra su u konkurenciji 30 ekipa stigle: Mia Jovičić, Petra Šaponja, Ana Paulović, Lucia Grabrović, Nina Čotar, Adriana Percan i Sara Čiz.

Mlade odbojkašice su koje napuštaju tu ekipu, odnosno prelaze u mlađe kadetkinje naredne sezone, darovale su svoju trenericu Gordanu te su joj se i zahvalile putem mikrofona na kraju turnira.

Potvrda je to sjajnog ponašanje kojeg imaju sve članice ŽOK Pazin, a i proteklog su vikenda dostojno pronijele ime grada u susjednu državu. Spomenimo za kraj kako su mlađe kadetkinje završile devete u jakoj konkurenciji, a kadetkinje su na ovom snažnom turnire bile pete. Što reći nego – bravo ŽOK Pazin!

Pročitajte još...