Pazinski AK Istra Racing Team iz Zagreba donio veliki broj priznanja i nagrada!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pazinština i Istra je donijela više priznanja iz zagrebačkog hotela Westin gdje se održala podjela priznanja i nagrada najboljim hrvatskim vozačima u auto i karting sportu. Vozači pazinskog kluba AK Istra Team Racing prisustvovali su dodijeli pehara za 2023. godinu u kronometar i Rally vožnjama.

Bračni par Jugovac osvojio je nekoliko pokala, gdje je Nensi Jugovac skupila kao suvozačica čak četiri pehara i svrstala se u top hrvatskih suvozačica rallya generalnog plasmana, dok je Sandi odnio pehar u S1 klasi osvojivši prvo mjesto.

U kronometar vožnjama zapažene rezultate postigli su Dean Jurasić, treći u generalnom plasmanu i vodeći u klasi 4.

Mladi junior, Loren Bajerić u svojoj prvoj sezoni osvojio je odlično treće mjesto u klasi 1 serijskih automobila. Danijel Grubiša je u klasi 2 serijskih automobila zauzeo drugo mjesto.

Igor Janko u jednoj od najbrojnijih klasa sa svojim prepoznatljivim Yugom zauzeo odlično treće mjesto. U klasi 7. proto Mauricio Bajerić osvojio je prvo mjesto, a Leo Pernić treće mjesto.

Doriano Milanović u klasi 8. dizel automobila ostvario je treće mjesto, a Lina Cukrov završila je na drugom mjestu mjestu kod vozačica. Mateo Mladenić osvojio je drugo mjestu mjesto u juniorima Rally.

Ivan Hrvatin, tajnik kluba, preuzeo je priznanje za prvo mjesto u poretku klubova u kronometar vožnjama. Poželimo svima puno uspjeha u novoj sezoni koja počinje za nešto manje od mjesec dana!

Pročitajte još...