ZAVRŠILA CORNHOLE ZIMSKA LIGA U CEROVLJU | Titula prvaka ekipi Zlatice, najbolji igrač Edi Baračić, najbolja igračica Katarina Belac!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Završila je ovogodišnja Cornhole zimska liga u Cerovlju! Ukupno 20 ekipa s više od 100 igrača kroz tri mjeseca borilo se za titulu najboljih. U subotu se odigrala završnica na kojoj su nastupile ekipe Zlatice, Trdi, Gimino, Kičer, Štramba, Preteli, Els Design i Lupoglav.

Nakon odigranih četvrtfinala ekipe Zlatice, Štramba, Gimino i Els Design prošle su u polufinale te su nakon toga u napetim dvobojima ekipe Zlatice i Els Design izborile finale, dok su ekipe Štramba i Gimino igrale za treće mjesto.

Zlatice

U borbi za treće mjesto ekipa Gimino je bila uspješnija, a ekipa Štrambe morala se zadovoljiti sa četvrtim mjestom. U finalu pobjedu ekipi Zlatica nad ekipom Els Design osigurali su Edi Baračić i Benjamin Guštin.

Za najboljeg igrača lige proglašen je Edi Baračić, dok je najbolja igračica Katarina Belac iz ekipe Els Design.

„Kao organizatori zahvaljujemo se svim igračima i igračicama koji su nastupali i podržali nas u našoj 2. zimskoj ligi. Nadamo se da se i iduće godine vidimo u istom broju!“, poručili su organizatori ove brojne sportske manifestacije.

ELS Design
Gimino
Štramba
Pročitajte još...
Razvojna agencija Srce Istre poziva mlade poduzetnike na poduzetnu raspravu

Razvojna agencija Srce Istre ponovo organizira poduzetne rasprave u sklopu projekta "Participativno upravljanje poduzetničkom infrastrukturom: mladi poduzetnici u dijalogu s…