Pazinka se lako obračunala s Krkom

Facebook
Twitter
LinkedIn

Teško je odjeknula “petarda” koju je Pazinka primila na Mavrincima prošlo kolo, pa su Brajkovićevi momci jedva čekali da dođe novi susret na raspored kako bi izbrisali ono što im se dogodilo kod Grobničana. Za to im je trebala danas poslužiti momčad s otoka Krka.

I poslužila im je. Već nakon sedam minuta Pazinjani su jasno pokazali tko je gazda na njihovom stadionu. Kada je u 13. minuti opravdano isključen Rudan, sve je bilo gotovo. Povela je Pazinka u trećoj minuti kada je Maružin vratio loptu za Pinčana koji sa 18 metara pogađa rašlje za 1:0, a u 7. minuti Kovačević ubacuje pred gol, odakle sa 5 metara Matika posprema u mrežu mladog Dobrinčića za 2:0.

Dugo smo čekali na treći pogodak Pazinke. Maružin dvaput u prvome dijelu, kao i Ivetac pred sam kraj prvoga poluvremena imali su prigode zaključiti susret i mnogo ranije, kao i u nastavku susreta kada su Maružin i Kovačević pogodili vratnicu gola gostujuće momčadi.

U 75. minuti Ivetac je dao odličnu dugu loptu za Maružina, prilikom čega su gosti malo zastali misleći da je zaleđe, premda je kasnije snimka pokazala da o zaleđu nema govora, a Maružin nakon što nije srušen od strane gostujućeg braniča mirno je dočekao pas od Noela Pavata i poentirao za 3:0.

Do kraja ovog pomalo jednosmjernog susreta Toni Pinčan je još jednom pogodio vratnicu, a Dominik Žgomba i Nikola Ivetac zapucali su izgledne prigode pa je okončalo sa ovih 3:0.


PAZIN – Gradski stadion – 3. HNL ZAPAD – 18. kolo – SUDAC: Daniel Starčević (Pula), POMOĆNICI: Matej Bezelj (Pula) i David Ružić (Kaštelir)

PAZINKA PAZIN – KRK 3:0 (2:0)

Žuti kartoni: Lucić, Turkalj, trener Kraljić (Krk)

Crveni karton: Rudan (Krk) – 13′, prekršaj u izglednoj situaciji

Strijelci: 1:0 Pinčan 3′, 2:0 Matika 7′, 3:0 Maružin 75′

PAZINKA PAZIN: Denić, Pavat (64. Rudela), Rojnić, Pinčan, Matika, Tanković, Ivetac, Žgomba (81. Babić), Kovačević (64. Pavat N.), Videkić (85. Erik), Maružin (85. Žgomba)

Trener: Elvis Brajković

KRK: Dobrinčić, Rudan, Turkalj, Klenovšek, Traub (70. Sokolić), Belobrajdić, Lucić (81. Miš-Mešić), Aščić, Aoyama (70. Vidmar), Mikulica, Pozderac

Trener: Damir Kraljić

Pročitajte još...