Pazinske osnovnoškolske nogometašice druge na međuzavršnici prvenstva

Facebook
Twitter
LinkedIn

U utorak, 2. svibnja održala se međuzavršnica futsal prvenstva za djevojčice (5. i 6. razredi). Sve utakmice su se igrale u dvorani Dinko Lukarić u Rijeci, a natjecanju je prisustvovalo 5 momčadi iz Ivanić Grada, Karlovca, Viškova, Lipovljana i Pazina. U skupini A igrale su momčadi iz Karlovca, Ivanić Grada i Viškova dok su se naše cure našle u grupi sa curama iz Lipovljana. Pobjedom 2:1 protiv cura iz Lipovljana  djevojčice Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin izborile su finale!

U utakmici za treće mjesto, cure iz Lipovljana su rezultatom 4:1 pobijedile osnovnoškolke iz Viškova. U napetom finalu susrele su dvije ekipe, naša iz Pazina i cure i Ivanić Grada. Na kraju susreta rezultat je bio 0:0 i odlučivali su penali. Nakon druge serije penala, ekipa iz Ivanić Grada je bila preciznija i pobijedila u finalu.

“Cure, bile ste odlične, borile ste se do kraja, i pokazale ste da ste pravi timski igrač i da se možete nositi s najboljima! Od srca vam čestitam!”, napisao je mentor Paolo Maligec na webu osnovne škole.

Za ekipu škole igrale su: Tea Ladavac, Ani Hrastić, Tea Lušić, Iva Brajković, Lucia Grabrović, Petra Šaponja, Ana Paulović, Antea Štefanuti, Lara i Tonka Mrak, Vita Černe, Aurora Matejčić i Ivana Rotar.

 

Pročitajte još...