U Pazinu iza „žute“ Purisove zgrade otvorena najsuvremenija teretana

Facebook
Twitter
LinkedIn

Iza nekadašnje „žute“ Purisove uprave zgrade i iza INA-ine benzinske postaje otvorena je u subotu uz prisustvo brojnih korisnika suvremena teretana, pod nazivom „Space Gym“ veličine od 150 kvadratnih metara.

Vlasnici teretane su licencirani treneri Luka Pilat i Suzi Ladavac. Oboje su inženjeri – Luka je inženjer građevine, dok je Suzana inženjerica šumarstva i  zaljubljenici u sport, aktivni dugi niz godina. Luka nakon bavljenja tenisom, kreće u bodybuilding, te prolazi put od rekreativca do natjecatelja.

Nastupa 2018. godine na Europskom natjecanju u bodybuildingu i osvaja šesto mjesto, kategorija Mens physique. Uz završenu školu za fitnes instruktora u teretani, prestaje se baviti natjecateljskim dijelom te od tada educira i trenira ljude.

Suzana Ladavac aktivno se bavi sportom od malih nogu. Kao dijete trenirala je rukomet, mountain bike, instruktor je aerobika, okušala se je u trail trčanju, a 2008. popela se i na nekoliko šesttisućnjaka u Andama kao dio istarske ekspedicije.

Od 2018. godine trenira u teretani, nakon dugogodišnjeg problema sa kukom. Licencirani je fitnes instruktor u teretani, pa zatim i završava ove godine i školu za nutricionista. Oboje su završili Magistru – Ustanova za cjeloživotno obrazovanje u Puli- instruktor fitnesa u teretani.

Prije deset godina završila je za instruktora aerobika, edukaciju Zdrava žena u Body&mind u Zagrebu, a i jedan i drugi imaju završene edukacije po Bodysculpt tehnologiji by Roni Kovačić.

Space gym je teretana u kojoj korisnici provode  kvalitetne treninge uz prijateljsku atmosferu. U ponudi su individualni, poluindividualni i treninzi za male ženske grupe od četiri osobe.

Za osobe koje ne žele trenirati u fiksnim terminima s trenerima,  nude se besplatni pokazni treninzi vikendom, uz napisan program treninga.

Sama teretana ima bogat kardio program (dvije trake za trcanje sa nagibom, air runner, air bike, spinning bike, orbitrek, steper, skijaški i veslački ergometar) po sistemu „za svakog ponešto“.

Prostor za vježbe snage nudi sprave za vježbanje svih dijelova tijela, uz duple setove utega(1kg-30kg) i girji (od 4 -32kg). Sastoji se od predprostora u kojem se članovi upisuju i nakon treninga mogu osvježiti uz proteinski šejk , kavu ili energetski napitak.

Odvojene su muška i ženska svlačionica s tuševima. Teretana je automatizirana, uz magnetnu karticu koja se dobije pri upisu može se neograničeno trenirati za 45 eura mjesečno svaki dan od ponedjeljka do nedjelje od 5-24h.

Pročitajte još...