MAMA IZ NOĆNE MORE: Pod utjecajem alkohola verbalno i fizički napadala ukućane

Facebook
Twitter
LinkedIn

Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola je 26. srpnja 2022., nakon što je nadležna policijska postaja podnijela kaznenu prijavu, provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja hrvatske državljanke (1982.) zbog osnovane sumnje da je počinila četiri kaznena djela braka, obitelji i djece povredom djetetovih prava iz članka 177. stavka 2. Kaznenog zakona i jedno kazneno djelo protiv života i tijela tjelesnom ozljedom iz članka 117. stavka 2. u svezi s člankom 117. stavkom 1. KZ-a.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičena 39-godišnjakinja od 4. lipnja 2022. do 24. srpnja 2022., u stanu na području Istarske županije, u prisutnosti svoje četvoro maloljetne djece, pod utjecajem alkohola svakodnevno vikala i započinjala svađe sa svojim suprugom, kao i da je 24. srpnja 2022. vikala na jednu maloljetnu kćer te ju vrijeđala i fizički napala uslijed čega joj je nanijela tjelesne ozljede.

Županijski sud u Puli-Pola je prihvatio prijedlog državnog odvjetništva i 26. srpnja 2022. osumnjičenoj 39-godišnjakinji odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Pročitajte još...