Na projekciji filma u Boljunu sinoć uživali i lokalni mališani, ali i turisti iz raznih dijelova države

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sinoć je u boljunskom kaštelu održana projekcija filma „Hrabri mališan 2“ u trajanju od 140 minuta. Realizacija je to u sklopu projekta „Otkrij središnju Istru“ kojeg provodi, i to veoma uspješno, Turistička zajednica središnje Istre.

Činjenica kako se na parkingu moglo pronaći i automobilske tablice iz Dubrovnika i Zagreba potvrđuje da i domaći turisti vrlo rado posjećuju ovakav tip projekcija, naravno, zajedno sa svojim najmlađima. Kaštel je bio ispunjen, a vrijeme veoma ugodno, dok pohvaliti treba i besprijekornu tehničku podršku Pučkog otvorenog učilišta iz Pazina.

Inače, u Hrabrom mališanu 2 priča kreće kada u dolini padne prvi snijeg. Tada je jako bitno pripremiti zalihe za zimu. Nažalost, tijekom operacije zimnica, mala bubamara ostane zarobljena u kutiji koja putuje na Karibe. Otac bubamare leti u tropski arhipelag u potrazi za svojim sinom.

Kada stigne, junak se mora suočiti s dvostrukim izazovom: pronaći sina i spasiti dom svog novog prijatelja, karipske bubamare čija je kuća ugrožena gradilištem. Srećom, u pomoć stiže njegov prijatelj crni mrav, koji juri s druge strane svijeta kako bi mu pomogao. Sljedeća projekcija istog filma je 3. kolovoza u Sv. Katarini.

Pročitajte još...