Pazinski Crveni križ organizira Školu plivanja za najmlađe učenike – prijave traju od 22. svibnja 2023. godine!

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: Juan Salamanca/Pexels

Gradsko društvo Crvenog križa Pazin organizirati će Školu plivanja za učenike 1. i 2. razreda Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin (matična i područne).

Škola plivanja provodi se u okviru projekta “Sigurnost na vodi” Službe spašavanja života na vodi i ekološke zaštite priobalja Hrvatskog Crvenog križa s ciljem da se zaštiti život i zdravlje djece kroz prevenciju nesreća vezanih uz vodu/more, smanji rizik od ozljeđivanja, te utapanja djece tijekom boravka uz vodu i u vodi, usvoje i poboljšaju plivačke vještine korisnika, osvijesti i educira korisnike o opasnostima povezanim s vodom  i u vodi, te kodovima sigurnosti na vodi.

Škola plivanja  će se organizirati u Poreču radnim danom od 03. do 14.07.2023.g. Polazak iz Pazina organiziranim autobusom je u 8.00 sati, a povratak u 13.00 sati. Marendu za sve sudionike osigurati će Društvo “Naša djeca”  Pazin.

Upisi u Školu plivanja traju od 22.05.2023.g. od 8.00 sati  do 24.05.2023.g. do 12.00 sati. Dijete možete prijaviti isključivo slanjem ispunjenih i potpisanih obrazaca za prijavu:

  1. obrazac za prijavu – izjava o suglasnosti roditelja,
  2. obrazac privole,

na e-mail adresu: ckpazinskolaplivanja@gmail.com.

Prijave se neće zaprimati osobno ili telefonski. Obrasce za prijavu se može preuzeti osobno u prostorijama Društva (Prolaz Ernesta Jelušića 2, Pazin) ili na web stranici Društva (www.crvenikrizpazin.hr). Prednost pri upisu će imati djeca koja još nisu sudjelovala u Školi plivanja Gradskog društva Crvenog križa Pazina. Broj sudionika je ograničen (35 djece).

Popis sudionika Škole plivanja biti će objavljen na oglasnoj ploči i web stranici Gradskog društva Crvenog križa Pazin 07. lipnja 2023. godine.

Pročitajte još...