PLEJADA ZANIMLJIVIH DOGAĐANJA | Donosimo vam ljetni kalendar događanja u kaštelu Morosini-Grimani!

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: NuNu Production

I ove godine kaštel Morosini-Grimani u Svetvinčentu pripremio je šarolike evente i događaje koji će nas pratiti ove ljetne sezone.

Počevši od 4.lipnja, ljetno radno vrijeme kaštela je

  • Lipanj: utorak – nedjelja od 09:00 – 17:00h
  • Srpanj: srijeda – nedjelja 09:00 – 17:00h / utorak 14:00 – 22:00h
  • Kolovoz: ponedjeljak – nedjelja 09:00 – 17:00h / utorak 14:00 – 22:00h

Već od ovog vikenda zabavljat će nas Studio smijeha sa svojim prvim međunarodnim ženskim festivalom stand up komedije „Laughemme Comedy Festival“ koji će se odvijati 8. i 9. lipnja u Mediteranskom plesnom centru. Svoje mjesto potražite na mojekarte.hr jer sigurni smo da smijeha neće nedostajati!

Od koncerata u lipnju izdvajamo koncert jedne i neponovljive Tereze Kesovije 22. lipnja. Karte dostupne na eventim.hr.

Od 1. – 10. srpnja već treću godinu za redom kaštel Morosini-Grimani slavi svojih 10 dana rođendana! Desetodnevna proslava 3. rođendana kaštela Morosini – Grimani donosi vam atraktivne dnevne i večernje sadržaje za posjetitelje svih dobnih skupina.

Promotivne cijene ulaznica, kviz pod zvijezdama, filmska noć za djecu, te edukativno – zabavni dnevni program, a tu je i veliki nastup jedne od najvećih zvijezda regije: Gibonni 8.srpnja! (Karte dostupne na entrio.hr)

Cijeli kalendar evenata pogledajte na priloženoj slici.

Napomena: kalendar je podložan mogućim izmjenama, te za najnovije informacije pogledajte web stranicu kaštela www.grimanicastle.com ili društvene mreže kaštela.

Pročitajte još...