Đurđica Mostarčić održala gotovo četverosatnu radionicu u organizaciji Udruženja obrtnika Pazin

Facebook
Twitter
LinkedIn

Promjene koje nam slijede od 1.siječnja 2024. – izmjene zakona i pravilnika koje donose niz novosti sa bezbroj nepoznanica bile su tema predavanja predsjednice Sekcije računovođa Hrvatske obrtničke komore, Đurđica Mostarčić održano jučer u organizaciji Udruženja obrtnika Pazin, u dvorani Udruženja koja je bila popunjena gotovo u potpunosti sa računovođama, njihovim djelatnicima i zainteresiranim obrtnicima.

U gotovo četiri sata predavanja obradila su se područja novina za Porez na dodanu vrijednost, Poreza na dobit, Poreza na dohodak, Zakon o fiskalizaciji u prometu gotovinom, Zakon o doprinosima, Zakon o poreznom savjetništvu i Lokalni porezi.

Gđa. Mostarčić vlasnica je obrta Čiste knjige i tvrtke Dudi Speed d.o.o. za knjigovodstvene usluge i porezno savjetovanje te predsjednica Sekcije računovođa Hrvatske obrtničke komore.

Kroz svoj dugogodišnji rad na najzahtjevnijim poslovima računovodstva i knjigovodstva stekla je bogato iskustvo koje svakodnevno primjenjuje u praksi za tvrtke malog i srednjeg poduzetništva, obrte, samostalne djelatnosti, neprofitne organizacije te strana predstavništva.

Ovo već tradicionalno predavanje Đurđice Mostarčić, predsjednice Sekcije računovođa HOK-a koje se s  nestrpljenjem očekuje jer uvijek je dobro još jednom čuti sve ono što možda već i znamo, no potrebno je proučiti i sve one brojne promjene koje slijede s početkom nove poslovne godine.

Sadržajno, informativno i vrlo korisno.

Kao, uostalom, uvijek kad nam u goste dođe  Đurđica Mostarčić, koja je  i autorica You Tube kanala „Šaptačica poduzetnicima“ putem kojeg dijeli svoje znanje o funkcioniranju financijskog i računovodstvenog segmenta poslovanja.

Pročitajte još...