FOTOGALERIJA | Vacom donosi vrhunsku tehnologiju u Pazin otvaranjem novog dućana s informatičkom i elektroničkom opremom!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na više od 26 lokacija diljem Hrvatske, Vacom je poznat po pružanju sveobuhvatnih informatičkih usluga, brzo i kvalitetno zadovoljavajući potrebe poslovnih i privatnih korisnika

Na adresi Istarskih narodnjaka 17, u sklopu Stop Shopa u Pazinu, Vacom je otvorio vrata svoje nove poslovnice! Novom poslovnicom Pazin je postao dio prodajne mreže s više od 26 lokacija diljem Hrvatske, gdje se poseban naglasak stavlja na pružanje jedinstvene usluge, sigurnosti, stručnih savjeta i podrške prilikom kupovine tehnoloških proizvoda na lokalnoj razini.

Novootvorena trgovina u Pazinu nudi širok asortiman proizvoda koji uključuje računala, laptope, mobitele, bijelu tehniku, najnoviju gaming te uredsku i školsku opremu.

Osim po bogatom asortimanu, nova poslovnica se ističe po stručnoj usluzi koja će biti na raspolaganju kupcima. Članovi Vacomovog tima rade s najnovijim proizvodima i gadgetima, a stalne edukacije i praćenje novih tehnologija omogućava im snažno razumijevanje i sposobnost da kupcima uvijek ponude optimalna informatička rješenja, te ih upute u korištenje na jednostavan i učinkovit način.

“Oduševljeni smo što otvaramo našu novu poslovnicu u Pazinu i time širimo svoju prisutnost u Istri. Našim kupcima nudimo vrhunsku tehnologiju te izvrsnu uslugu, a cilj nam je biti ključno odredište za sve tehnološke entuzijaste na ovom području”, izjavio je Igor Valentić, direktor Vacoma.

Uz prodaju, Vacom također pruža servis i stručnu pomoć, s posebnim naglaskom na prilagodbu računala prema individualnim zahtjevima korisnika. S obzirom na to da raspolaže vlastitim proizvodnim kapacitetima i širokim asortimanom opreme, Vacom nudi i mogućnost sklapanja računala po „mjeri kupca“, što olakšava kupovinu i garantira najbolju kvalitetu proizvoda koji se isporučuje kupcu.

Za poslovne korisnike, veće ili manje, u ponudi se može pronaći kompletna informatička infrastruktura, koja se, od savjetovanja pri odabiru opreme, do postavljanja i puštanja u rad, prilagođava individualnim potrebama svakog poslovnog kupca.

Za više informacija o Vacom ponudama i akcijama posjetite web stranicu vacom.hr, te ih pratite na Facebook i Instagram profilima.

Pročitajte još...