Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom ostvarilo svoj cilj – prikupilo nešto manje od 1.500 eura

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pazinsko Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom svake godine uobičajeno povodom svog Međunarodnog dana organiziraju humanitarni koncert u kojem skupljaju sredstva za nabavku ortopedskih pomagala svojih sugrađana s invaliditetom. prikupljeno je tako za njihovu nabavu nešto manje od 1.500 eura.

Bilo je to sedamnaesti put za redom da se ovaj koncert održava, a ponovno je lijepo ispunio veliku dvoranu Spomen doma, te privukao oko 400-njak zainteresiranih.

Pozornicom su nakon pozdravnih riječi predsjednika Giuliana Bravara i voditeljicu novinarku Leu Medica prodefilirali u ponudi koja je mogla zadovoljiti svačiji glazbeni ukus.

Nastupili su tako: Matej Jakša, klapa “Motovun”, Marinela Malić, Eleonora i Luka Brgić, Davor Terzić, FD Pazin, “Veja”, Serđo Valić & Petar Banko, Darko Gržetić – Gljiva, Limena glazba Pazin, Roxy dance Pazin, koji su svi dobrovoljno nastupili, odreknuvši se bilo kakvih naknada.

Pokrovitelji manifestacije su bili Istarska županija, Grad Pazin i HDS ZAMP dok su medijski pokrovitelji bili Radio Istra, Radio Pula i Radio Rovinj FM.

Večer su sponzorirali pekara “Reginex” iz Grubiši, Antica kolači iz Križa Lindarskog, destilerijama Koraca iz Motovunskih Novaki i Krulčić iz Lindara, Sirani Orbanić iz Kašćergani, vinarijama Anđelini i Gortan iz Pazina, te Mušković iz Muntrilja, “Alden” Baderna,  “Jež tisak” Ježenj i PBP Ferenčić – Pašareta sa Starog Pazina.

Pročitajte još...