Grad Pazin i ove godine pripremio poklon pakete za najranjivije sugrađane

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uoči nadolazećih Uskršnjih blagdana, Grad Pazin je i ove godine za svoje najranjivije (socijalno najugroženije) sugrađane pripremio 90 prigodnih poklon paketa sastavljenih od prehrambenih i higijenskih artikala.

Prvi paketi podijeljeni su 5. travnja u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Pazin. Zajedno s djelatnicima i volonterima Gradskog društva Crvenog križa Pazin, od 5. do 7. travnja u njihovim prostorima na adresi Ernesta Jelušića 2, od 9,00 do 15,00 sati nastavit će se podjela.

Kako bi očuvali zdravlje starijih sugrađana, prema potrebi paket može preuzeti i mlađa osoba (djeca, unuci, susjedi,…), uz predočenje osobne iskaznice i OIB-a korisnika. Korisnicima koji nisu u mogućnosti doći preuzeti poklon paket, djelatnici Crvenog križa Pazin i Grada Pazina uručiti će pakete u tjednu prije Uskrsa, osobno na adresu. Popis najpotrebitijih osoba i obitelji sastavljen je u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Pazin i Gradskim društvom Crvenog križa Pazin.

Dodatno Grad Pazin pripremio je poklon pakete i za 14 korisnika Dnevnog boravka za starije osobe Pazin za koje je zajedno s 90 poklon paketa za socijalno najugroženije sugrađane osigurano oko 14.900,00 kuna.

Pročitajte još...