GRAD PAZIN: Konstituirana Vijeća mjesnih odbora Grdoselo i Zarečje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nakon provedenih izbora za članove vijeća svih dvanaest mjesnih odbora Grada Pazina i objave konačnih rezultata, jučer, 14. studenog 2023. godine održane su prve konstituirajuće sjednice. Izborom Nenada Blaškovića s kandidacijske liste grupe birača za predsjednika i Emanuele Šišović za potpredsjednicu, konstituirano je novo Vijeće Mjesnog odbora Grdoselo za naredni četverogodišnji mandat.

Uz predsjednika i potpredsjednicu, a temeljem izbornih rezultata, s kandidacijske liste grupe birača u Vijeće su izabrani još Antonio Jurcola, Alenka Udovičić te Sanja Živolić Blašković.

Kandidacijska lista grupe birača dobila je najviše glasova na provedenim izborima i u Mjesnom odboru Zarečje. 

U narednom četverogodišnjem mandatu ulogu predsjednika Vijeća nastavit će tako obnašat Alen Gržetić, dok je, također jednoglasno, za potpredsjednika  na konstituirajućoj sjednici odabran Ivan Rigo.

U Vijeće, kao članovi ulaze i Zoran Dušić, Goran Gržetić, Dražen Rabac, Janko Vlahović te Darjan Rimanić.

Sjednicama je prisustvovala gradonačelnica Suzana Jašić. Čestitala je svim izabranim kandidatima na izboru i ulasku u vijeće te im je ujedno zaželjela  puno uspjeha u daljnjem radu.

Naglasila je i kako vjeruje u nastavak dobre suradnje te kako se nada će nove snage svojim radom nastavit razvijati mjesnu samoupravu na području grada. Poručila je i kako su im vrata gradske uprave uvijek otvorena po svim pitanjima te je najavila druženje  članova svih mjesnih odbora koje se planira krajem godine.

Pročitajte još...