GRAD PAZIN: Danas kreće “Ljeto u parku”!

Facebook
Twitter
LinkedIn

“Ljeto u parku“,  događaj je koji danas, u četvrtak 4. i sutra u petak 5. srpnja u opuštajućem i intimnom okruženju Parka istarskih velikana posjetiteljima nudi program koji spaja glazbenu i filmsku umjetnost, književnost, zabavu i druženje u jednom prostoru.

Time kreće nova manifestacija koja će uljepšati srpanjske večeri u Pazinu, a gdje će do 26. srpnja, svakog četvrtka i petka od 19 sati, park biti domaćin niza događanja, osmišljenih za posjetitelje svih generacija. Svi programi su besplatni.

Prvi program, pod nazivom “Beeraj čine, beeraj libar”, održat će se, dakle, ovaj četvrtak i petak,  4. i 5. srpnja. U četvrtak program započinje razgovorom s autoricom Stelom Cavrić, koja je objavila knjigu “Kad duša priča, svijet šuti”. 

Nakon razgovora s autoricom, kojeg moderira Toni Juričić, nastupit će mladi pulski trio “The Good Mixer” s domaćim i stranim glazbenim hitovima.

Petak je, pak, posvećen filmu, s filmskim pub kvizom u 19 sati (prijave na: projekti@ckopazin.hr ) i projekcijom romantičnog filma “Prošli životi” u 21 sat, što je ujedno i prva projekcija programa Ljetnog kina. Riječ je o Oscarom nominiranoj drami kojoj tepaju kao majstorskom spoju Prije svitanja i Raspoloženi za ljubav.

Program manifestaciju „Ljeto u parku“ pripremio je Centar za kulturu i obrazovanje Pazin,  održava se uz potporu Grada Pazina, Hrvatskog audiovizualnog centra i Turističke zajednice središnje Istre.

Pročitajte još...