Novi život pazinskog Bunkera:  od danas otvoren kao fast food!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kultna pazinska oštarija koja se nalazi od poteza pazinskog zvonika prema Kaštela u starogradskoj jezgri nakon lanjskog zatvaranja ima novi život. Ususret još jednoj turističkoj sezoni u središnjoj Istri stiže lijepa vijest o širenju ugostiteljske ponude u Pazinu.

Novootvoreni Buffet Bunker, dugovječni pazinski ugostiteljski objekt, od danas ponovno otvara svoja vrata u novom izdanju. Kao objekt brze prehrane, novootvoreni Bunker nudit će razne vrste burgera i cheeseburgera, vege sendviča i mesa s roštilja, a kao specijal ponude ističe se Truffle Burger Bunker.

Uz klasičnu ponudu hladnih i toplih napitaka, na meniju su se našle i tri pive naše porečke craft pivovare Bura. Standardnim radnim vremenom Buffet Bunker posluživat će goste sve dane osim ponedjeljkom, a ostale dane lokal će biti otvoren od 10 do 23 sati s radnim vremenom kuhinje od 12 do 22 sata. Hranu je zasad moguće konzumirati samo u objektu, te trenutno nema mogućnosti dostave.

Čuvena terasa usred grada dobit će novi život

Vlasnik novog objekta je novopečeni pazinski ugostitelj Marin Gržetić zvani Mars, po struci kuhar s dugogodišnjim radnim iskustvom u brojnim restoranima i objektima brze prehrane diljem istarske obale, stoga će svu ponudu hrane u Bunkeru pripremati upravo on. Osim proširene ugostiteljske ponude, Bunker je dobio novo simpatično ruho nadopunjeno karakterističnim stolnjacima i zavjesama bijelo-crvenog kockastog uzorka, a koje je ručno izradila Marinova vrijedna 88-godišnja nona Marija Marinčić.

Pozdravljamo ovaj novi poduzetnički pothvat, a Marinu želimo svu sreću u daljnjem radu!

Pročitajte još...