Objavljena je Privremena lista prijavljenih za ljetovanje u Špadićima

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na stranicama Osnovne škole Vladimira Naozra Pazin objavlena je Privremena rang lista za ljetovanje u Dječjem odmaralištu Špadići. Na Poziv za prijavu učenika od IV. do VII. razreda Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin za ljetovanje u Dječjem odmaralištu Špadići u 2024. godini pristiglo je 160 prijava te su djeca raspoređena u V. smjena. 

Prilikom obrada prijava i slaganja privremene liste vodilo se računa da se omogući pohađanje prvog željenog izbora termina boravka, da u istoj smjeni budu razredi/područne škole kako bi djeca u Odmaralištu bila s drugom djecom koju poznaju/idu u razred, prilagodba kapacitetima ležajeva po sobama (muške/ženske sobe), omjeru djece iz grada Pazina i općina te vrijeme prijave.

Privremena lista s inicijalima učenika nalazi se u prilogu.

Obzirom da je nekoliko mjesta ostalo slobodno, ukoliko ima dodatnih zainteresiranih polaznika, slobodno kontaktirajte na niže navedene kontakte.

Vezano uz sufinanciranje Grada Pazina i općina, naknadno će biti objašnjeno koja se potrebna dokumentacija dostavlja.

Svi učenici prije dolaska u Odmaralište trebaju biti zdravstveno pregledani, a potvrdu predaju prilikom polaska. Kolektivno osiguranje ugovoreno preko osnovne škole vrijedi i tijekom boravka u Odmaralištu.

Djeca se smatraju upisanom, uplatom 1. rate na žiro račun OŠ Vladimira Nazora Pazin. 

Roditelji/staratelji čija su djeca primljena za boravak u Odmaralištu za 2024. godinu trebaju:

• potpisati Ugovor te preuzeti uplatnice. Navedeno je moguće od 10. – 14.06.2024. godine u tajništvu Centra za kulturu i obrazovanje Pazin (Spomen dom) od 8-16 sati.

•  uplatiti 1. ratu najkasnije do 21.6.2024. godine.

Ljetovanje učenika u Dječjem odmaralištu Špadići ove godine organizira Centar za kulturu i obrazovanje Pazin u suradnji s Osnovnom školom Vladimira Nazora Pazin i Gradom Pazinom.

Za sve dodatne informacije obratite se putem e-maila na odmaraliste.spadici@gmail.com ili na telefon 091/615 6714 u redovno radno vrijeme.

Točan popis možete vidjeti ovdje.

Pročitajte još...