Osamdesetak „roxyca“ prodefiliralo pozornicom Spomen doma

Facebook
Twitter
LinkedIn

U ponedjeljak je održana godišnja produkcija svih grupa koje djeluju u okviru udruge Roxy dance, ukupno njih osamdesetak, koje su pazinskoj publici, koja je dobro popunila Veliku dvoranu Spomen doma, prikazali što su sve izvježbali u ovoj godini.

Šarolikost i veselje plesačica od najmlađih plesačica koje su izvele koreografije Gentle Joy, Happy spring i simpatične laviće. Niži razredi osnovne škole otplesale su Waku waku i Basketball dance, viši razredi osnovne škole izveli su Dance In Office i Body groove. Anamarija Ferenčić imala je solo točku, a još su izvedene koreografije pod nazivom Retro Gease i Tout L’ Universe. One najstarije, seniorke, iznenadile su publiku svojom koreografijom spremačica.

Program je suvereno vodio Buzećan Alan Poropat, a kao gosti su nastupili pulski break danceri AB Original te riječke plesačice na svili Silkuets. Sve u svemu, tristotinjak je nazočnih toplim pljeskom nagradilo godišnji rad i trud članica ove pazinske plesne udruge predvođene Rozanom Matejčić.

Pročitajte još...