Patriciji Jedrejčić godišnja nagrada Hrvatskog planinarskog saveza za najbolji društveni rad u udruzi

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dugogodišnjoj predsjednici Planinarskog društva “Pazinka” iz Pazina Patriciji Jedrejčić na adresu je stiglo i najveće priznanje koje je moguće dobiti u toj branši – nagrada za najbolji društveni rad u planinarskoj udruzi.

Izvršni odbor HPS-a svake godine odlučuje o dodjeli godišnjih nagrada udrugama, akcijama i pojedincima koji su se istaknuli svojim rezultatima u HPS-u u tekućoj godini. Na temelju praćenja rada tijekom cijele 2023. i obrazloženja iz kojih je vidljiv konkretan doprinos organiziranom planinarstvu u protekloj godini, Izvršni je odbor HPS-a na svojoj 4. sjednici odlučio o dodjeli godišnjih nagrada HPS-a za 2023. godinu.

Nagrade su dobitnicima na Novogodišnjoj sjednici Izvršnog odbora HPS-a 18. prosinca u Domu HPS-a u Zagrebu svečano uručili predsjednik HPS-a Darko Berljak i predsjednik Izvršnog odbora HPS-a doc. dr. sc. Igor Eterović.

Kako stoji u obrazloženju nagrade, ona se dodjeljuje Patriciji Jedrejčić koja se u ovoj godini osobito istaknula svestranim kvalitetnim organizacijskim radom u svojem društvu, vođenjem planinarske škole i velikog broja izleta, angažmanom u županijskom planinarskom savezu te povezivanjem s drugim udrugama i ustanovama na području Istre.

Pročitajte još...