Završena provedba EU projekta „PAZI(N) djeca“ u Dječjem vrtiću „Olga Ban“ Pazin

Facebook
Twitter
LinkedIn

S ciljem uvažavanja potreba obitelji s djecom rane i predškolske dobi Dječjem vrtiću „Olga Ban“ Pazin 2021. godine odobrena su EU sredstva za projekt naziva „PAZI(N)djeca“, prijavljenog na natječaj „Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“.

Bespovratnim sredstvima, tijekom 20 mjeseci provedbe, bila je osigurana besplatna usluga produljenog radnog vremena s ciljem uvažavanja potreba roditelja za produljenim radom matičnog vrtića kako bi roditelji lakše uskladili poslovne i obiteljske obaveze. Usluga produljenog radnog vremena pružala se radnim danima u vremenu od 15:30 do 18:30 sati.

Uslugom je bilo obuhvaćeno ukupno 29 djece u razdoblju od 20 mjeseci, raspoređene u 3 skupine, jednu jasličku i dvije vrtićke.

Exif_JPEG_420

U okviru EU projekta, ustanovi Dječji vrtić „Olga Ban“ Pazin dodijeljena su EU sredstava ukupne vrijednosti 83.037,63 EUR (625.647,02 HRK), a intenzitet EU potpore iznosio je 100%.

 Projekt je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Pročitajte još...