Istarske Toplice nakon dvije godine pauze ponovno organizirale sportske igre umirovljenika te zabavni program!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nakon dvije godine pauze ponovno je ove godine u subotu četvrtog lipnja u Istarskim Toplicama organiziran cjelodnevni zabavni program i četvrte sportske igre umirovljenika. Cjelodnevni zabavni dječji program počeo je u 10:00 sati te je bio namijenjen djeci u dobi od 3 do 15 godina i trajao sve do 18:00 sati.

FOTO: Tina de Rossi

Uključivao je ples, igru, pjevanje i plesanje, a za dobru zabavu bili su zaduženi naši animatori koji su poticali djecu na sudjelovanje u zabavnim i poučnim aktivnostima – slaganje lego kockica, izrada i puštanje zmajeva, mini pedaline na vodi, mini košarka, mini nogomet, napuhanci i drugo.

FOTO: Tina de Rossi

Toga dana su djeca imala priliku koristiti i vanjski bazen. Cijeli projekt bio je zamišljen kao jednodnevni izlet, kako bi djeci mogli približiti blagodati Istarskih Toplica, pobliže se upoznati s tim unikatnim mjestom kako bi i ubuduće djeca mogla doći kod njih u posjet.

Toga dana odigrale su se i četvrte sportske igre umirovljenika u kategorijama: briškula, trešete m/ž, boćanje m/ž, pikado m/ž i stolni tenis mješovito. Za šah i biljar se nije prijavio dovoljan broj ekipa pa se odigralo samo rekreativno. Sportovima je pristupilo 200 natjecatelja iz 13 udruga umirovljenika. Na kraju je tijesnu pobjedu odnijela Udruga umirovljenika Grada Krka. 

FOTO: Tina de Rossi
Pročitajte još...