Osvježavajuće ljeto uz tri nova okusa energetskog pića HELL ENERGY

Facebook
Twitter
LinkedIn

S dolaskom ljeta, svi ljubitelji visokokvalitetnih energetskih pića željno iščekuju ograničene sezonske okuse HELL ENERGY-ja. Štoviše, svježe i raznolike vrste okusa uvijek dolaze u jedinstveno dizajniranim limenkama koje se mogu beskonačno puta reciklirati, a neke su čak i pravi kolekcionarski primjerci.

Ovogodišnji noviteti su HELL SUMMER COOL SUN SMILES s pikantnim okusom rabarbare i jagode koji donosi osvježenje za vruće ljetne dane, HELL STRONG WATERMELON s okusom lubenice te HELL ENERGY COFFEE s okusom slane karamele u kojem mogu uživati čak i ljubitelji kave osjetljivi na laktozu.

Bilo da ste na odmoru, na festivalu ili u izlasku s prijateljima, HELL SUMMER COOL SUN SMILES okusa rabarbare i jagode zajamčeno mami osmijeh na lice. Novi okusi, novo pakiranje, ali i jedna stvar koja se nikad ne mijenja: 32 mg/100 ml kofeina i pet vitamina B koji održavaju energiju tijekom ljeta. Naravno, sve bez konzervansa.

Ljeto ujedno podrazumijeva i sezonu lubenica, jedne od najpopularnijih  ljetnih poslastica. Osim što je ukusna hidratantna grickalica, ova sočna voćka (koju neki smatraju i povrćem) puna je dobrobiti za funkcioniranje organizma, a zbog velike količine vode idealan je saveznik i dijetama. HELL se pobrinuo da u osvježavajućem okusu lubenice uživamo cijele godine i to uz novi HELL STRONG WATERMELON. Upravo je okus lubenice bio pravi hit ljeta 2021. kada je HELL BEACH PINK napitak od lubenice u živim neonskim bojama žario i palio plažama.

„Kao i naši potrošači, zavoljeli smo prošlogodišnje ograničeno izdanje okusa lubenice i odlučili ga učiniti trajnim dijelom svog asortimana, uz manje preinake. Umjesto uobičajenih 32 mg / 100 ml kofeina, svojim smo kupcima željeli ponuditi više, pa smo dodali dodatnih 20 % kofeina, a linija HELL STRONG proširena je novim dodatkom u zeleno-crveno-crnoj limenci, što podsjeća na boje lubenice”, rekao je György Galántai, direktor prodaje u tvrtki HELL ENERGY.

Kao i drugi proizvodi linije STRONG, novi HELL STRONG WATERMELON sadrži vitamine B2, B3, B5, B6, B12, ali ne i konzervanse. Sjajno je i to što je limenku od 250 ml moguće beskonačno puta reciklirati.

Tu je i novi mliječni proizvod od kave HELL ENERGY COFFEE u kojem, u ovoj verziji s okusom slane karamele, mogu uživati čak i ljubitelji kave osjetljivi na laktozu. Budući da su visokokvalitetni sastojci (pravo mlijeko i ekstrakt kave) i skladan okus brzo oduševili potrošače, došlo je vrijeme da se portfelj proširi novim, uzbudljivim okusom. Potpuno novi napitak s mlijekom sklad je slanog i slatkog u praktičnoj, ekološkoj aluminijskoj limenci od 250 ml. ENERGY COFFEE, omiljeni brend ledene kave u aluminijskoj limenci sada je dostupan u šest različitih verzija.

Sve što nam još preostaje je staviti sunčane naočale, zaputiti se na rivu, otvoriti nove HELL ENERGY okuse, koji čak i Brucea Willisa opskrbljuju energijom, i uroniti u osvježavajući svijet okusa jagode, rabarbare i lubenice!

Pročitajte još...