Pokrenut novi regionalni portal – Turizam.media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Portal pokriva tri turističke regije odnosno tri županije: Istarsku, Primorsko-goransku i Ličko-senjsku

Pokrenut je novi portal o turizmu imenom Turizam.media. Pokrivat će tri turističke regije odnosno tri županije: Istarsku, Primorsko-goransku i Ličko-senjsku.

Zašto su se odlučili na regionalni pristup? U naizgled malom prostoru kriju se velike turističke brojke, nevjerojatan turistički potencijal i more i planine doživljaja. Više od 50 posto hrvatskih noćenja ostvari se u regiji koja nudi nevjerojatnu raznovrsnost.

„Ponosimo se s pet nacionalnih parkova i dva parka prirode, najljepšim plažama, elitnim turizmom, gastronomskim doživljajem i nepreglednim prostranstvima za pustolove. Regionalni portal i stoga jer želimo pridonijeti ideji da turizam živi 365 dana u godini, a živjet će ako uz strane goste i naši ljudi požele otkriti sve što nudi naša regija daleko od glavne turističke sezone. Zato ćemo otkrivati skrivene kutke, neispričane doživljaje u vašem susjedstvu, na sat-dva vožnje i probuditi želju da i sami doživite strast koja nas je začarala dok smo stvarali tekstove i fotografije za naš i vaš portal. Tko zna koliko puta smo svi mi čuli pitanje: gdje danas na izlet? Portal turizam.media želi biti mjesto koje će ponuditi ideje“, rekli su pokretači pa nadodali:

„Naš portal donosit će vijesti iz turizma, informirati čitatelje o novim investicijama, idejama, zapošljavanjima, poslovnim podvizima i običnom malom čovjeku koji čini turizam u našoj regiji boljim. Turizam je izvor neiscrpnih tema. Koliko samo doživljaja nudi eno – gastro scena, koliko toga ima za ponuditi zdravstveni turizam, koliko samo imamo originalnih manifestacija. Nautički turizam je nepregledno more tema. Svaki iznajmljivač ima svoju čarobnu formulu. Naša misija je stvaranje informativnog, zanimljivog, originalnog i vjerodostojnog portala. Nećemo pisati tekstove u redakcijama i skupljati informacije s web stranica i priopćenja. Naša redakcija će biti teren“, rekli su iskusni vlasnici.

Projekt vode profesionalci etablirani u novinarstvu, marketingu i digitalnom marketingu. Anto Ravlić kao urednik portala, Zoran Bubnič kao voditelj marketinga portala i Tomislav Lukić stručnjak za digitalni marketing.

Turizam Media

Pročitajte još...